середу, 6 липня 2011 р.

ауу-у-у-у-у-у!!! Ой, невже це я тут???:)

100 років самотності... є такий твір.... а у мене 100 років відсутності. Якщо і є час щось "наваять", щось створити, то це на завтра, вночі, а на ранок вже віддати, багато не встигаю навіть сфотографувати. Ось ці коллажики я робила на подарунок нашим друзям, до яких ми їздили в гості. Напередодні я знайшла дуже симпатичні паспарту в Епіцентрі, які мене надихнули зробити наступне:


І без авторитетної критики сама знаю, що забагато деталей і дрібниць, і це навіть не в моєму стилі так усе нагромаджувати, але такі фотки малюка були премилі, що я не могла лише одну якусь обрати, а перед цим довго нічого не робила рукотворчєского, скучила за своїми скраповими цяцьками, та й ....... вийшло ...але, це якщо вже суворо приглядатися та оцінювати, а я хотіла зробити приємну несподіванку для рєбят, яких ми давно не бачили, і це вийшло!!! так шо мішн екомплішт:) ги.







Є ще трохи чим поділитися, та все ніяк не зберуся..... Зараз готую святкування Д.Н. моєї Христі, їй буде 3 13 липня, багато приготувань, та роботи... Може поділитися перевіреними ноухау щодо дитячих вечірок??? клнкурси, прикрасити їжу якось кумедно, ігри, і  всяке, що може колись сподобалось вашим діткам:)))) Буду вдячна....