середу, 1 червня 2011 р.

Гуд ньюзз № 2

   Далі про новини... розміщуючи зображення цукерок у своєму бложику, яне дуже сподівалася щось виграти, ну може жевріло якесь там вугіллячко маленьке:)...тому що за все життя, з дитинства ще пам"ятаю, я не вигравала ніколи нічого у розіграшах типу лотереї.... Сестра моя завжди принаймні "ще один лотерейний квиток" вигравала, якщо не гроші, а я.... Саме тому і не чекала нічого, зате наловчилася копіювати, зменшувати зображення, назнайомилася з величезною кількістю творчих і дууууже цікавих дівчат - це безумовний плюс! Але гарна новина у тому, що я ТАКИ ВИГРАЛА!!!
     І хоча вже пройшло трохи часу відтоді (соррі, зовсім не було часу сюди заходити, реальне життя еххх... забирало весь час, а тим більше реальні діти:) я все одно похвалюся, бо моїй радості та здивуванню не було меж!!! Я двічі передивилася відео, де Неллі (дарувальниця цукерки) витягує папірець з моїм ім"ям. Таки правда. І я вже навіть отримала цей приємний подарунок. Моя Христя всій пошті оголосила, що ми отримали "Мєх" і "ткань" і будемо шити звірятка!!!
Ось такі скарби мені дісталися від пречудової майстрині Неллі Сазонової:


кусочки тканинок для теддіків, стрічечки, пір"ячко, романтичний кошичок,нууу... всілякі такі приємності. Порадійте зі мною!!!Вууххууу!!! Аж не віриться.
Ідеї щодо використання подарунків складаю поки що на етажерки в голові, уяві.....

2 коментарі:

  1. Только сейчас заметила этот пост, рада, что всё понравилось и вызвало столько эмоций!Шейте на здоровье!!!Когда много материалов, и фантазии есть где разгуляться, осталось только время для всего выделить))

    ВідповістиВидалити
  2. Поздравляю!!! Пусть творить из конфетных материалов принесет еще больше радости!

    ВідповістиВидалити